sunnuntai 2. elokuuta 2015

Sisustusta ja ikävää

Viime kirjoituksesta onkin jo aikaa. Meille ei oikeastaan ole tapahtunut mitään normaalista arjesta poikkeavaa josta olisi ollut jotain kirjoittamisen arvoista juttua.
Arki on sujunut ihan hyvin samoin treenit vaikkakin ovat aika vähiin jääneet syynä vain laiskuus kun kelit ovat olleet ihan hanurtista, että treeni intokin on ollut nollissa.
Nyt kuitenkin kirjoittelen tylsyyttäni. Yksin kotona seuraavat kaksi viikkoa. Avo lähti reissuun Portugaliin joten kotona kykkimistä ainakin tämä viikko luvassa.
Fiilikset hieman haikeat koska on tottunut, että joku nukkuu vieressä... nyt kovin on hiljaista yöllä, eikä kukaan ole leveilemässä sängyssä, paitsi kissat.


Mitäpä sitä muutakaan tekisi kuin lempipuuhia eli sisustaisi tai oikeastaan stailaisi ihan pikkuisen. Nyt on hyvin aikaa ja saa hyvin ajankin kulumaan eikä ole ketään, joka nipottaisi..heh!
Olkkarin sohvan päällystin valkoisilla lakanoilla tuomaan yleisilmeeseen hieman raikkautta ja valoisuutta. Kaapin kätköistä myös tuli kaivettua pari koristetyynyä kissa tyynyjen seuraksi tuomaan hieman väriä.
Kuva on huonolaatuinen mutta ehkä siitä hieman näkee, mutta itse tykkään tunnelmasta.


Myöskin kesä ainiin mikä kesä? Oli sangen lyhyt ja illat alkavat jo pimetä niin pitihän sitä muutama kynttilakin kaivaa kaapista kun niitäkin voi jo poltella! Perus tarjotin pöytä joka yleensä tuppaa olee täynnä, mutta jos nyt se saisi ajaa asiansa tuikkutelineenä niin olisi ihan kiva!
Myöskin uutukaiset verhot pääsivät ikkunoihin ja kiva raikas tunnelma ja huusholli näyttää paljon valoisammaltakin. Myöskin kissat on ihme kyllä *koputtaa puuta* antaneet verhojen olla rauhassa.
Ei siis mitään kovin erikoista stailausta, mutta jotain pientä kivaa piristämään mieltä ja arkea. Etenkin kun ulkona ei mitkään kovin mairittelevat ilmat niin sisällä tulee vietettyä aikaa niin onhan se mukava kun on siistiä ja kivan näköistä eikös?


Koirastakin tuli napattua rakenne kuvatusta kun tuli puhetta kuinka pieni ja laiha se on. Noh keskiverto rotunsa edustajaan nähden voi olla pieni=siro ja sporttisempi mutta kyllä siitä sentään huomaa, että ruokakin on tainnut maistua. Omaan silmään tällä hetkellä just hyvä! Ei mitään ylimääräistä vain luuta nahkaa ja lihasta. Tosin herra alkoi karvaa vaihtamaan joten sen puoleen voisi olla hitusen parempi turkki mutta eihän sitä koskaan voi olla täydellinen.



Lisäksi tuli muokattua vaihteeksi kuvia. Hitusta dramatisointia, mutta lopputulos on ainakin mieleeni ja pidän tunnelmasta!
Näihin mietteisiin jos vaikka alkaisi löhötä soffalla ja mennä vaikka saunaan nauttimaan löylyistä ja käväistä koiran kanssa hieman lähimetsässä iltalenkillä.



1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu 11 kysymyksen haasteeseen! :) Lue lisää http://samojedimmemilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista