keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Taukoa tauon perään

Blogi on "hieman" ollut tauolla ja kuolleena jo useamman kuukauden ajan. Jokusen luonnos tekstin kuvineen tänne aina kirjoittelin, mutta johonkin bittiavaruuteen ovat hävinneet, joten se niistä päivityksistä!

Päällimmäisiä syitä miksi en ole kirjoitellut tai päivitellyt yhtikäs mitään sitten elokuun on ajanpuute! Miettinyt moneesti poistavani blogin ja aloittavani sitten joskus puhtaalta pöydältä.. Myöskin kone on ollut hajalla ja puhelimella on ollut kauhean "meh" kirjoittaa tänne yhtikäs mitään, saati kuvia ym lisäillä...joo terve!

Kiireinen arki, josta en ole löhytänyt mitään kirjoitettavaa, koska ei ehdi tapahtumaan mitään tai jos tapahtuu olen liian väsynyt tai kiirenen siitä tänne raapustamaan ja jakamaan kanssanne.
Sitten viimeisinpänä ja varmasti isoinpana syynä on lokakuussa kaksi viivaa testissä! Joten fiilis ja olo on ollut hieman väsy, kiukkunen, kiireinen, kipeä eikä oo halunnut kailottaa asiaa ihan koko maailmalle.lähi
Nyt alkaa helpottaa paitsi väsy, mutta yhteenvetoa tästä tilastani kirjoitan sitten ihan omaan postaukseen lähipäivinä.

Tehdäänpä nyt kuitenkin pieni tiivistelmä siitä mitä nyt suurinpiirtein ollaan touhuttu sitten elokuun..

Loppukesä meillä sujui ihan mallikkaasti, mitä nyt kelit olisivat voineet olla kesäisenpiä hitusen kauenmmin?
Tuli herkuteltua eikä siihen kuuluisaan kesäkuntoon tullut koskaan päästyä ja vasta kun sen tajusi oli se kesä jo mennyt menojaan.

Syksy nyt on tavallisestikkin ihan perseestä, kamalaa aikaa. Ei kiinnostanut lähteä ulos pitkille lenkeille kun oli märkää, kylmä, pimeää, koira oli paskanen,rapanen,kurainen ja sen myötä myös huusholli, jota sai siivoilla oikein urakalla taas. Noh tulipahan mopista ja imurista mun luottokavereita!

Talvi niin sitä lunta!! Koira täytti 5v ja kissa 1v olihan hurjat bileet..
Joo tuntuu, että tämä talvi on tämmöinen on/off?? Tammikuuhun saakka rapakeliä. Sitten yht'äkkiä tunkee lunta tuutin täydeltä (kiitos siitä eipähän oo kuraa) ja -30asteen pakkaset ja kohta taas sato vettä ja räntää ja on liukasta ja märkää jajaja... Oisko paljon vaadittu sillee muutama sentti lunta ja muutama miinus aste pakkasta?? Nyt sentään *koputtaa puuta* on muutama päivä sallinut ihanaa keliä aurinko jopa näyttäytyy, on valoisaa pidempään kuin siihen öö klo.15, mukavasti pakkasta ja lunta! Mä niin oon nauttinut ja niin on koirakin.

Lähipäivinä tulee (LUPAAN) kattavampi postaus kaikesta, eikä tämmöinen nopeasti kustu julkaisu!
Siihen saakka voikaa hyvin ja nauttikaa tästä Suomen mahtavasta talvesta se kun voi huomenna olla taas kevät!

(//Muoks// jaahas jostain syystä kuvat eivät näy, jotka suurella vaivalla taas muokkasin etteivät pomppisi ympäriinsä hieman ottaa päähän ja veetuttaa, mutta olkoot! Kuvitelkaa tosi kauniit mahti otokset tekstien väliin tai vaikka sateenkaaria oksentavia yksisarvisia ihan sama, tää mamma lähtee nyt nukkumaan! :D //)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti