torstai 4. kesäkuuta 2015

Hyvä päivä parempi mieli

Aamu alkoi tänään kivasti vaikka ei taaskaan tullut nukuttua 5 tuntia pidempään. Pitkästä aikaa silti mukava herätä aamuauringon valoon, joka tulvi ikkunasta sisään, lintujen lauluun ja kahvinkeittimen porinaan.
Pirteänä sängystä ylös ja ottamaan kuppi kahvia. Samalla hiukan aamupalaksi banaania, juotavaa jogurttia ja lasi appelsiini mehua. Siinä sivussa sai pikku karvatollotkin ruokansa.



Tämän jälkeen käytiin koiran kanssa lenkillä nauttimassa hyvästä säästä. Kotiin päästyä alkoikin pyykki-ja siivous rumba. Ihanasta kelistä tuli nautittua takapihan vasta maalatulla terassilla ja tietenkin kera kahvin. Puut ja pensaat viheriöi, aurinko lämmittää ja linnut laulaa. Ei vois vapaa-aikaa paremmin viettää.
Tuli myös vähän napattua kuvia ja niitä vähäsen muokkailinkin. Samassa innostuin nyt luomaan blogin ulkoasuun pieniä muutoksia. Banneri sai uuden kuvan ja väri maailma lämpeni ja neutralisoitui. Vielä on fiksailtavaa ulkoasun kanssa, mutta eiköhän se tässä pikku hiljaa mallaudu..ehkä.


Loppupäivä taitaa mennä pyykkäyksen ja huushollin siivoamisen merkeissä. Jos vaikka kerrankin saisi kaikki hommat tehtyä ennen viikonloppua niin voisi sitten ottaa viikonlopusta kaiken irti ja rentoutua ja nauttia viimeisistä lomapäivistä.
Myös vahingossa saatan eksyä opiskelemaan bloggeria paremmin jos vaikka alkaisi oppimaan miten tätä käytetään. Olisihan se kiva kun saisi ulkoasun kivan näköiseksi ja selkeäksi sekä tietenkin toimivaksi ja lukijaystävälliseksi.
Loppuun vielä kuva, jota hieman picmonkey.lla muokkasin.. Vertailun vuoksi alkuperäinen ja täysin raaka versio kuva. Kuvat napattu perus digikameralla. Vähän antaa myös osviittaa siihen miksei aina tarvitse olla sitä hienoa järkkäriä vaan perus digilläkin voi kuvata, koska salaisuus piilee kuvanmuokkauksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti