torstai 11. kesäkuuta 2015

Melkein täydellinen viikko

Joo ei mennyt viime viikonlopun suunnitelmat ihan putkeen sillä tämän helvatan allergian päälle iski vielä flunssa. Ei riittänyt ettei henki kulkenut, nenänvuotamiset etc vaan päälle piti tulla kamala yskä ja 38,6 asteen kuumekkin vielä.
Mukava viikonloppu viettää peiton alla ja vuoron perään buranaa, nenäsumutetta, yskänlääkettä ja allergialääkettä. 
Olo on vieläkin vähän meh...yskä on vielä, mutta hellittänyt vähäsen. Maanantaina piti lähtee jo töihin, onneksi kuumetta ei enää ollut eikä nenäkää vuotanut. Toki työmatka, jonka normaalisti kävelee 35 minuuttiin kestikin melkein tunnin. En sentään tukehtunut vaan selvisin työpäivästä. Työpäivän jälkee sai suoraa painua peiton alle.
Huominen päivä pitäisi vielä jaksaa skarpata töissä. Viikonloppu on yllätykseksi täyteen puukattu kaikkea ei-niin-täheellista! Myöskin ekaa kertaa kahteen vuoteen on mulla juhannus vapaa...oon niin iloinen, että kerranki pääsee nauttimaan jussista mökille.

Eilen tuli tehtyy heräteostoksia. Mukaan tarttui ovikyltti. Vaihteeksi kissa-aiheinen tasapainottamaan kaikkea koira kamaa. Ja kyltti jotenkin sopii kyl meille aika kivasti sillä kissathan meitä pomppottaa...



Tuli myös nautittua ihan ok aurinkoisesta säästä ja kamerakin eksyi mukaan. Blondi the-rääkätty-tähti sai voikukka kranssin päähänsä..."voi parka".. Onneks on pennusta asti tottunu olemaan milloin missäkin mallina niin osaa olla paikallaan. Tosin täytyy myöntää, että on helppo malli. Pysyy paikallaan ja on ilmeikäs niin saa ihan harkittujakin kuvia napattua niiden vahinko-hönö otosten rinnalle.


Voi kukka eksyi myös suuhun...nami-nami...ovat siis oikeasti tän pöljän herkkuja. Muuten ihan jees, mutta peräpää laulaa kun blondi on vetänyt "muutaman"  voikukkaisen naamariinsa. Kaasunaamari kiitos!



Pitkästä aikaa myös heiteltiin ja noudettiin dummya ja palloa ihan vaan, että saisi purettua sitä kasaantunutta energiaansa ja kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Hienosti kyllä palautti vaikkakin olisihan se palautus voinut olla hitusen rivakampaa. Sen sijaan nouto oli rivakkaa ja täysin kaistapäistä. Ote oli hallistsemattoman-hullunkurista ainakin kuvien mukaan vaikkakin omaan silmään ihan hyväksytysti meni.


Jos sitä loppupäivän pyhittäis makoilulle, kahville ja nauttisi vaan olostaan tai sitten palaan todellisuuten ja kaivan imurimen kaapista ja sen jälkeen heilutan vähän moppia ja roiskin rätillä. Myöskään ruoka ei taida valmistua itsestään *sääli*,joten unohdetaan se rentoutuminen kahvin ääreen ja palataan koti-orjan rooliin. Kiitos ja kuittaus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti