tiistai 30. kesäkuuta 2015

Juhannuksesta paluu arkeen


Ensimmäinen juhannus ilman karvatolloja oli aika outo. Kissat olivat kotona hyvissä hoivissa ja ruuissa ja blondi vietiin torstaina porukoille hoitoon. Hoidossa oli kaikki mennyt paremmin kuin hyvin ja blondi oli tainnut elää taivaissa. Ei olisi millään tahtonut kotiin lähteä, mutta ihmekkös tuo kun on lellitty piloille ja saanut herkkuja ja rapsutuksia enemmän kuin tarpeeksi.
Jotta sitten siihen itse juhannukseen! Juhannus tuli vietettyä mökillä Virolahdella yhdessä avon ja sen kavereiden. Ihan muksa reissu ja sain viimein kunnolla nollattua pääköpan. Toki tuli syötyä ja pidettyä hyvää nestetasapainoa yllä.


Mökillä olimme to-su päivät. Sunnuntai iltana ajettiin ekana mökiltä kotiin ja purettiin kamat. Hetki ehdittiin hengähtää ja sitten auton nokka suunnattiin kohti Riihimäkeä ja käytiin hakemassa blondi kotiin.
Kotona loppu ilta sujuikin löhöillessä ja 3 kirppua oli kimpussa. Nukkumaankaan ei tarvinnut kuvitella alkavansa ennenkuin karvatollot olivat saaneet itsensä mielestä tarpeeksi rapsutuksia ja rapsutusten jälkeen olihan se ihan kohtuullista vielä valloittaa puoli sänkyä.


Seuraavana päivänä touhuiltiinkin blondin kanssa oikein juhannuksen edestä! Riekuttiin kuin apinat, pompittiin, noudettiin dummya ja oltiin vaan..noh...blondeja! Koira ja omistaja iloisia, onnellisia ja väsyneitä joten hyvä fiilis jäi mukavasta kesäpäivästä.


Täytyy myöntää, että onneksi juhannus on vain kerran vuodessa. Nyt on hyvä pistää päätä tyynyyt ja huomenna palata taas tylsään arkeen työn merkeissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti